Spilnu.dk – Ellers vinder du aldrig.

Spilnu tilbyder masser af unikke dansk producerede spilleautomater, – naturligvis alle godkendt af Spillemyndigheden.

Alle de danske spilleautomater har en høj udbetalingsprocent og en jackpotpulje som stiger døgnet rundt, så man har ikke bare mulighed for at vinde – man har mulighed for at vinde stort!

Hos Spilnu kan man spille på både computer, tablet og mobil så uanset hvor man er eller hvornår på dagen, man savner lidt spænding, så har de et sjovt, dansk spil klar

Hvis man også gerne vil prøve kræfter med nogle internationalt velkendte og populære spilleautomater, har man også mulighed for det under sektionen “Andre Spilleautomater”.

Populært spil, netop nu! 

Inspector Lidt om spillet:
Inspector er en spillemaskine med 9 valser og 2 progressive jackpots. Som vores andre maskiner indeholder den 3 bonusspil og er blevet rigtig godt modtaget af vores brugere. Sammen med mesterdetektiven, Inspector Clueless, skal du samle beviser, undersøge spor og fange skurkene. Jo farligere skurken er, jo større bliver dusøren. Men de skal fanges først.Som en ægte detektivhistorie kan du i Inspector opleve regnvåde brostensgader i en engelsk storby. Her er det vigtigt at være vågen, når sagen skal opklares. Heldigvis kan du spille med både på PC, tablet og smartphone. Med masser af spænding og nervepirrende bonusspil, kan en god detektiv vinde store gevinster. Der er to progressive jackpots i spillet, hvor Super Jackpotten aldrig er mindre end 100.000 kroner!

Bonusspil:
SagsmappenI Sagsmappen skal der samles spor på spinnerens symboler. Sporene kommer tilfældigt på de kreditgivende symboler på spinneren, både ved betalte og gratis spin. Det er kun de spor der vises i Sagsmappen der skal samles for den aktive sag. En sag kan kræve 4, 5 eller 6 spor for at blive opklaret, så gevinsten udbetales. 

Stop tyven! I Stop tyven! skal man som Inspector jagte forbrydere rundt i gaderne og fange dem og lægge dem i håndjern. Der er to figurer på spillebrættet, Inspector og forbryderen der jagtes. Inspector styres af spilleren, mens forbryderen styres af computeren. 

– klik ind og spil mange flere…

Opret dig på SpilNu.

da_DKDanish
da_DKDanish